Nieuws detail

Bedrijventerrein: werken aan ondergrondse net Infrax, Telenet en Proximus

Beste Leden,

In opdracht van Infrax start aannemer Vandebroek NV uit Hasselt in de loop van volgende week met uitbreidingswerken van het ondergrondse net van Infrax, Telenet en Proximus.

In totaal zullen de werken om en bij de 3 maanden duren.  Soms gaat het om het plaatsen van kasten of (wacht)putten, op andere locaties moeten ze de rijbaan dwarsen… Maar het overgrote deel der werken bestaat uit het trekken van (glasvezel)kabel en/of wachtbuizen.

Voor het verkeer wordt op de meeste plaatsen gewerkt met het systeem van beurtelings doorgaand verkeer (borden B19 en B21).  Bij werfzones langer dan 100m is gevraagd om te werken met driekleurige lichten.  Doorgaand verkeer blijft mogelijk. Op de meeste plaatsen waar kabels of buizen gelegd worden, moet de aannemer opritten opbreken.  Dit moeten ze uiteraard tijdig communiceren met het betrokken bedrijf.

Op deze link vindt u het uitvoeringsplan

Voor praktische vragen ivm deze werken kan u best contact nemen met de gemeentelijke diensten.In dit geval kan u zich het best wenden tot Réné Schreurs, 089/85.49.62   -   rene.schreurs@opglabbeek.be.

Het Bestuur